Agis

Zorgverzekeraar Agis is een onderdeel van Achmea. Bij zorgverzekeraar Agis is het al mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten voor iets meer dan 87 euro per maand. Hierbij is het dan wel zo dat deze lage zorgpremie is gebaseerd op een vrijwillig eigen risico van 500 euro. Deze neemt u er dus nog eens bij bovenop de wettelijk vastgestelde 350 euro. Dit kan nadelig zijn, maar aan de andere kant ook juist zeer voordelig in het geval u niet veel bij uw zorgverzekeraar claimt.

Als u ervoor kiest om het vrijwillig eigen risico bij Agis achterwege te laten zal uw zorgpremie met ruim 20 euro toenemen per maand. U ziet dus dat het verschil behoorlijk groot is met het wel of niet nemen van een vrijwillig eigen risico. Verwacht u een hoop kosten te moeten maken aan zorg in het nieuwe jaar? Dan kiest u uiteraard niet voor een eigen risico, aangezien dit er in dat geval er alleen maar voor zorgt dat uw zorgverzekering duurder zal gaan uitpakken.

Bij Agis heeft u meerdere mogelijkheden tot het uitbreiden van uw zorgverzekering. Zo kunt u kiezen uit meerdere tandartsverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

Previous post:

Next post: